19 de des. 2010

Contacontes

Una de les activitats que feim des de S'Heura són contes teatralitzats... Nosaltres ho hem batejat així, és una activitat a cavall entre els contacontes i teatre infantil ...

El darrer que hem representat ha estat una adaptació d'un conte popular que en la nostra adaptació va quedar amb el títol de "Les tres porquetes i el llop", un conte semblant al que la majoria de gent coneix, però amb un final alternatiu...

Hem tengut l'opotunitat de representar-lo a s'Alqueria Blanca (lloc on el vam estrenar), a Es Llombards, a Calonge i a Santanyí (hi ha algunes imatges penjades d'aquestes representacions).

Però a més d'aquest conte, també hem representat "La bruixa Rufina i en Barbaix", "Pere i el peixet Captiu", una adaptació feta de la llegenda de na Maria Ramis i en Bernat Cinclaus (amb la col·laboració den Sebastià i na Margalida) i, també, una adaptació nadalenca del conte "El petit avet".

Moltes gràcies a totes les persones que ens seguiu amunt i avall, i per qualsevol que pugui estar interessat o interessada, ja sabeu que vos podeu posar en contacte amb nosaltres a través del facebook, a través d'aquest blog o a través del nostre correu electrònic (a.c.sheura@gmail.com).

Salud i sort!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada